Vivaci Pizzamal "00" 25kg
25kg
Vivace er et mel av meget høy kvalitet med 13% protein som gir deig som er meget elastisk og er enkel å jobbe med. Det er anbefalt å bruke lang hevetid 16-18 timer på kjøl. Den er perfekt egnet for tilberedning av både tynnere og sprøere bunn for Italiensk Pizza, Foccacia og Pan Pizza.
Varenummer: 123484 | EPD-nummer: 5200779 | GTIN: 08009685001410
Varenummer: 123484
EPD-nummer: 5200779
GTIN: 08009685001410

PRODUSENT: Haugen-Gruppen A/S
VAREMERKE: Polselli
1 produkter i databasen
Ingredienser
100% Durumhvetemel 00 type
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 440 kJ/ 339 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,25 g |
Karbohydrat | 72,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 65,00 g |
Protein | 10,50 g |
Salt | 0,02 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Matmel |
Varenummer | 123484 |
EPD-nummer | 5200779 |
GTIN | 08009685001410 |
GTIN2 | 7036340046111 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2020 |
Oppdatert dato | 17.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 15 grader (C) |
Temperatur, max. | 26 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |